https://www.kirjaiskursgard.com/file/2014/10/saaristo-1.jpg

Ohjelmapalvelut

Kauttamme voi varata laadukkaita sekä monipuolisia ohjelmapalveluita, jotka teemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ohjelmapalvelumme sopivat niin polttariporukoille, perheille kuin yritysten ohjelmanumeroksi kokouksen lomaan.

Teemme seuraavien toimijoiden kanssa yhteistyötä:

Heidin Talli

Heidin tallilla pääset ratsastamaan koulutetun ratsastuksenohjaajan ohjaamana. Tallin kiltit ja koulutetut ponit sekä hevoset sopivat ratsuksi niin vasta-alkajille kuin pidempään ratsastaneillekin.

Hinta 30€/hlö/60min. Ei sisällä kuljetusta.

Kysy erillistä tarjousta kuljetuksen kanssa!

Living Archipelago

Living Archipelago tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja seikkailuja. Yrityksen kiinteä toimipiste sijaitsee Brännskärin saarella (20min Kirjaisista), jonne on kulkee yhteysalus. Osa ohjelmista on toteutettavissa vain Brännskärissä. Yrityksen ohjelmiin kuulu:

– melonta

– paintball

– teambuilding radat

– absailing

– kirveenheitto ja jousiammunta

 

Kennel Arcticpelagos- vauhdikkaat arktiset seikkailut

Toiveissasi päästä koiravaljakon kyytiin? Nyt se on mahdollista myös etelässä. Kennelissämme asustaa noin parisenkymmentä puhdasrotuista siperianhuskya, joilla teemme valjakkoajelutuksia saaristossa. Keväisin ja syksyisin ajelutukset toteutetaan kärryssä istuen koiravaljakon vetäessä ja talvella reessä, jos vain kelitilanne sen sallii. Ohjelmaa voimme muokata ryhmällenne sopivaksi, mutta ohessa muutama erilainen kokonaisuus:

Unohtamaton elämys-Husky ajelu Jenga 500-1km(matkan pituus riippuen kelitilanteesta ja ajelutus paikasta)

Istahda kyytiin ja koe koirien innokkuus niiden vetäessä rekeä/kärryä tasaisella vauhdilla. Nauti jännityksestä sekä aidosta saaristomaisemasta. Ajelun jälkeen pääset lämmittelemään kodan tulen ääreen lämpimästä juomasta sekä pullasta nauttien. Kennelin omistaja kertoo koirien hoidosta, treenauksesta sekä elämisestä koirien kanssa.

Ohjelman aika riippuu ryhmän koosta.

 Arktista vetovoimaa-kennelvierailu

Tutustu koiravaljakkourheilun maailmaan sekä sen eri harrastusmuotoihin. Opastuksen aikana kuulet valjakkourheilun historiasta tähän päivään sekä miten lajista on tullut huippu urheilun muoto. Pääset rapsuttelemaan ystävällisiä arktisia rekikoiria sekä kuulet koirien päivittäisestä hoidosta sekä miten koiria treenataan. Lämmin juoma sekä pulla tarjoilu kodassa.

Ohjelman aika noin 1-2 tuntia

 Canicross eli koirajuoksu sekä valjakkoajo yhdellä koiralla

Mitä canicross on ja miten sitä harrastetaan? Mitä varusteita tarvitaan ja voiko ketä vain aloittaa harrastuksen? Näihin kysymyksiin saat vastauksen ohjelman aikana ja pääset kokeilemaan varusteita sekä myös itse lajia. Kokeilemme myös yhden koiran kanssa kick bike ajoa säänsalliessa.

Ohjelman aika noin 1-2 tuntia teoria+ajo-opetus