Uutiset
Kesän hauskimmat lastenleirit kesäkuussa

Jälleen tänäkin kesänä keskuksella järjestetään perinteiset RKP nuorten järjestämät lasten kesäleirit. Leirejä on yhteensä kolme ja niillä jokaisella on oma teemansa ja ohjelmansa. Ensimmäinen leiri 4.-9.6.2017 ” Minä ja saaristo” on suunnattu 7-11 vuotiaille. Leiri on mitä parhain tapa aloittaa kesäloma ja sen monipuoliseen ohjelmaan kuuluu mm. aarrejahti, yhteisleikkejä ja askartelua kankaanpainantaa, huskykennel vierailu, jolloin pääsemme tutustumaan 15 arktisen koiran laumaan sekä niiden elämään. Leirin hinta on 220€ja se pitää sisällään täysihoidon sekä ohjelman leirin aikana.

Toinen leiri 11.-16.6.2017 ”Minä chillaan” on suunnattu 12-15 vuotiaille. Leirin aikana sananmukaisesit chillataan ja nautitaan kesästä mm. rannalla sekä elokuvien parissa. Yövymme myös ulkona sekä ratkomme aarrejahtia. Leirin hinta on 220€ja se pitää sisällään täysihoidon sekä ohjelman leirin aikana.

Viimeisin leiri 18.-22.6 ”Minä luonnossa” on suunnattu 9-13 vuotiaille ja sen aikana pääsemme todelliseen seikkailuun luonnon keskelle. Seikkailuleirillä yövymme  sekä ruokailemme aidosti luonnon keskellä luontoa kunnioittaen. Vierailemme myös 15koiran huskykennelissä ja tutustumme koiriin sekä itse valjakkoajoon koirilla. Leirin aikana myös mukavia yhteisleikkejä. Leirin hinta on 188€ja se pitää sisällään täysihoidon sekä ohjelman leirin aikana.

Kaikki lapset ovat vakuutettuja leirin aikana. Jokaiselle leirille mahtuu 22osallistujaa.

Ilmoittautumiset ja kyselyt:

MIRJAM EKELUND
barnlägerkoordinator
barnlager@su.fi +358 40 540 6534