https://www.kirjaiskursgard.com/file/2014/10/saaristo-1.jpg

Meistä

 

Kirjaisten kurssikeskuksen toiminnan takana olemme me, aidot saariston kasvatit Hanne Saarinen ja Stefan Mickelsson. Olemme pieni perheyritys, jonka toiminta on alkuperäisesti ollut kalastuksen puolella. Stefanin isoisä osti aikoinaan trooliveneen, jolla hän hankki elantonsa perheellensä. Isoisän vanhennuttua kiinnostus kalastusta kohtaan siirtyi isältä pojalta ja niin Stefanin isä jatkoi isänsä jalanjäljissä troolikalastajana. Sama kaava toistui Stefanin ja hänen isänsä kohdalla ja näin Stefan on tänä päivänä kolmannen polven  ammattikalastaja heidän suvussaan.

Stefanin perheyrittäjä taustan myötä myös Hannella on vahva yrittäjä taustainen suku, joten yrittäjyys ei ole koskaan tuntunut kummastakaan vieraalta vaan päinvastoin jotenkin meille sopivalta jutulta. Uskommekin vahvasti siihen, että yrittäjäksi synnytään ja siitä hiljalleen kasvetaan. Se jokin ominaisuus on vain sisäänrakennettu ihmiseen, joka on avain yrittäjyyteen.

Saimme vuonna 2014 mahdollisuuden pohtia miten ja mihin suuntaan elämämme rakentaisimme. Hanne oli äitiyslomalla esikoisen Arthurin kanssa ja Hannen vahva alan tuntemus majoitus- ja ravintola alalta oli aikaisemmin ollut Hannen leipätyö ennen siirtymistä äitiyslomalle. Eräänä päivänä saimme tarjouksen, josta vähitellen muodostui meille meidän seuraavan elämän vaiheen ”missio ja virstanpylväs” ja josta emme mietinnän jälkeen voineet enää kieltäytyä -Kirjaisten Kurssikeskus. Näin syntyi meidän, Hannen ja Stefanin meidän perheen tarina, jonka toivomme jatkuvan vuosia ja vielä vuosia eteenpäin.

Olemme iloisia saadessamme kutsua teidät osaksi meidän tarinaamme sekä toivottaa teidät lämpimästi tervetulleiksi Kirjaisten Kurssikeskukseen.  Henkilökohtaisella, lämpimällä sekä aidolla palveluasenteella haluamme tehdä vierailustanne unohtumattoman ja mieleen painuvan.

 

Vierailuanne odottaen

Hanne, Stefan &Arthur