https://www.kirjaiskursgard.com/wp-content/uploads/2014/10/saaristo-1.jpg

Bed & Breakfast -huonemajoitus

B&B huonemajoitus

Yövy mukavasti kodikkaassa sekä luonnon rauhallisessa ympäristössä, poissa kaupungin hälinästä. Viihtyisät huoneet antavat hyvät yöunet ja matkan taittaminen voi jatkua pirteänä. Jos kuitenkin ihastuit meidän ainutlaatuiseen miljööseen ja mielesi tekee jäädä vieraaksemme vielä toviksi, niin olet lämpimästi tervetullut jäämään myös pidemmäksi aikaa.

Herätyksen voit saada meillä lempeästi lintujen viserryksellä tai vasta leivotun sämpylän tuoksulla niin kuin maalla konsanaan. Maittava sekä tuoreista raaka-aineista valmistettu maalaisaamiainen tarjoillaan keskuksen salissa. Erityisruokavaliot ilmoitettava jo huone varausta tehtäessä.

 

Majoitushuoneet

Keskuksen valoisat ja remontoidut huoneet sijaitsevat keskuksen yläkerrassa ja niitä on yhteensä 8. Huoneisiin majoittuu 18 henkeä sekä tarpeen tullen petaamme lisävuoteet 4henkilölle. Huone koot vaihtelevat 1-5 hengen huoneisiin. Jokaisessa huoneessa on langaton wifi-yhteys.

Lemmikit ovat tervetulleita joihinkin huoneisiin. Lemmikin kanssa matkustaville tarjoamme vesikupin sekä makuualustan.

Yleiset wc-sekä pesutilat sijaitsevat käytävällä. Käytävällä myös jääkaappi, kahvin- sekä vedenkeitin ja mikroaaltouuni, jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä.

Huoneiden perusvarusteluun kuuluu:

-lavuaari sekä peli

– kirjoituspöytä, jakkara sekä lukulamppu

– yöpöytä sekä yövalo

-vaatekaappi

-huoneen koosta riippuen joko kerrossänky tai parisänky

-juomamuki, huonekansio sekä raamattu

-lakanat, käsipyyhe, kylpypyyhe

Joissakin huoneissa voi olla lisänä nojatuoli, sohva, jalkalamppu, kirjahylly tai tv.

Majoittujien sauna

Saunan lämmitämme huonemajoittujille erillis hintaan.

 

VARAUS