https://www.kirjaiskursgard.com/file/2014/10/saaristo-1.jpg

SUP-laudat

SUP-laudat

NYT uutuutena voi kauttamme vuokrata huippusuositut SUP-laudat, joilla on mitä parhain tapa päästä tutustumaan kauniiseen saaristoomme. Sup-lautailu on Hawaijilta alkunsa saanut surffauksen kantamuoto. Se on monipuolinen vesiliikuntalaji, joka sopii kaikille. SUP-lyhennen tulee englanninkielestä ”Stand Up Paddling” ja se sananmukaisesti onkin melomista seisaaltaan.

SUP-laudalla melotaan keskellä lautaa seisten, hartioiden levyisessä asennossa, varpaat eteenpäin. Melontatekniikka muistuttaa jossain määrin maastohiihtoa; liikkeissä vatsalihakset tekevät töitä, mutta koko kroppa saa treeniä melontalenkin aikana.

Me opastamme sinut SUP-pailun alkuun. Lautoja on yhteensä 6kpl ja erilaisia malleja 3kpl. Valitsemme sinulle sopivan laudan taitotasosi mukaan ja käymme läpi turvalliset vesilläliikkumissäännöt. Opetuksen ja laudan lisäksi saat mukaasi melan, karkunarun, kelluntaliivit sekä vesitiiviin pussin kännykällesi. Jos tarvetta, on mahdollista saada myös laminoitu merikartta matkaan.  Kuljetamme laudan rantaan ja sieltä takaisin.

Vuokraamme lautoja 1h aina vuorokauden mittaiseen vuokra-aikaan. Pitemmistä ajoista pyydä erillinen tarjous!

HINNASTO:

1h 20€/lauta

2h 35€/lauta

koko päivä (8.00-20.00) 50€